Icom Portofoons Digitaal Portofoons Mobilofoons DabTelecom BV
Info 1 DabTelecom1
Image12 Verhuur Verkoop Lease Professionele Portofoons Mobilofoons Repeaters Digitaal Analoog
   

De nieuwe IDAS serie... Een nieuw niveau van communiceren..

Met de nieuwe generatie IDAS apparaten neemt Icom u mee naar een nieuw niveau van communiceren.DabTelecom is uw dealer voor de Icom IDAS serie. De modellen 2017 hebben aan de buitenkant een upgrade ondergaan en heeft een compleet nieuw design.

Nieuwe functie's en design

De hoeveelheid aan extra functies en aandacht voor detail zoals alleen Icom dit kan waarmaken, leveren u een oplossing die u er niet alleen goed laat uitzien, maar ook heel slim werkt. Verfijningen en verbeteringen aan het design, aan de inzetbaarheid en aan de functies, gecombineerd met elektronische en industriële verbeteringen van de hardware volmaken de totale betrouwbaarheid van de nieuwe IDAS serie.

Enkele van de nieuwe functie's

Compact ontwerp door gebruik te maken van een SoC (System-on-a-Chip) • Hoge resolutie kleuren display met dag & nacht modus • Trunking upgrade mogelijkheid d.m.v. licentie • OTAP (Over-the-Air-Programming) • Ingebouwde Bluetooth voor data en/of draadloze headsets • Standaard met nieuwe generatie “man-down” • Digitale voice recorder (op te slaan op microSD) • Trilalarm • Active Noise Canceling • Audio Equalizer (af te stemmen op uw stemgeluid voor betere verstaanbaarheid) • etc. etc.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Deze betrouwbaarheid strekt zich uit van de productiekwaliteit zonder extra afstellingen en een nonvariantie-productkwaliteit van iedere unit, tot aan een stressvrije gebruikerservaring waarbij de werkelijke complexiteit achter dit multiplatform voor de gebruiker niet opvalt. De productkwaliteit van Icom is legendarisch. Er goed uitzien en slim werken met de nieuwe serie IDAS-producten. Gebruiken is geloven!

stubby IDASPorto3watermerkkort DabTelecom Image45 Image22

Voor wie?...

Het nieuwe DabTelecom IDAS communicatie systeem van Icom is zowel standalone en als netwerk inzetbaar voor de zakelijke markt voor o.a. verkeersregelaars, security en beveiligingsbedrijven, toezichthouders, stadswacht en parkeerbeheer, BHV en EHBO etc. maar ook verenigingen kunnen nu beschikken over dit professionele communicatie systeem voor indoor en buiten evenementen zoals avondvierdaagse, wielerrondes, autorally etc.

Contact

Voor meer informatie over het Icom IDAS systeem kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

DabTelecomPortoWatermerk

DabTelecom Icom Portofoons Analoog Digitaal

© Copyright. DabTelecom BV - Bedrijvenpark Haardijk - Korte Spruit 22 - 7773 NR - Hardenberg