mobilofoon huren Portofoons Mobilofoons DabTelecom BV
Info 1 DabTelecom1
Image12 Verhuur Verkoop Lease Professionele Portofoons Mobilofoons Repeaters Digitaal Analoog
   
Image35 Image56

Mobilofoons Huren.

DabTelecom Mobilofoonverhuur beschikt over de meest recente Analoge en digitale Mobilofoons van het merk Icom. Wij hebben een groot aantal Mobilofoons op voorraad waardoor wij nagenoeg nooit nee hoeven te zeggen. In de zomermaanden is het verstandig om uw Mobilofoons op tijd te reserveren. Wij hebben jaren lang kennis en ervaring op het gebied van telecommunicatie en dan met name in het segment Portofoons en Mobilofoons. Naast verhuur leveren wij ook vaste systemen aan bedrijven en instellingen.

PMR Mobilofoons

Personal Mobile Radio (PMR) bestaat uit een vaste post, ook wel de centrale genoemd en een aantal mobiele units. Via de centrale basispost wordt het contact met de mobiele medewerkers gelegd dat kunnen portofoons zijn maar ook mobilofoons of beide. De nieuwe generatie portofoons en mobilofoons kunnen zelfs door de basispost worden doorverbonden met het openbare telefoon en gsm netwerk. Het dekkingsgebied van een dergelijk systeem is mede afhankelijk van de gebruikte frequentie(s) en het type apparatuur enkele tienallen kilometers rondom de basispost of liever gezegd rondom de centraal geplaatste antenne.

Conventionele Analoge Systemen.

Bij conventionele systemen heeft iedere gebruikersgroep zijn haar eigen frequentie toegewezen gekregen denk hierbij aan diverse hulpverlenende instanties, taxi bedrijven, grondverzet en transport bedrijven, gemeentewerken en het openbaar vervoer. Om mobilofoons individueel op te kunnen roepen, wordt gebruik gemaakt van een tonecode ook wel toneslot genoemd, dit houdt in dat een vijf cijferige ZVEI code wordt gebruikt voor de adressering van de gebruiker. Het systeem kent ook aparte tonen om in één keer een groep gebruikers op te kunnen roepen. Tevens ziet de gebruiker op het scherm van de mobilofoon of portofoon wie hem oproept of hem heeft opgeroepen.

Mobilofoons Vergunningplicht.

Onze Mobilofoons vallen onder de vergunningsplicht van het Agentschap Telecom en maken gebruik van een uitgebreid frequentiespectrum in diverse rasters verdeeld over heel Nederland. De kans op storing door medegebruikers is dan ook vele malen kleiner, daarbij is het zendvermogen is aanzienlijk hoger waardoor een groter bereik wordt verkregen. Tevens mogen er voor deze Mobilofoons steunzenders worden ingezet waardoor het bereik kan worden vergroot tot soms wel enkele tientallen kilometers. Wij beschikken over de benodigde vergunningen daarom hoeft u als huurder niets meer te doen.

Waarom Mobilofoons Huren?

U hoeft geen grote investering te doen, u hoeft geen kennis te hebben van de techniek van de Mobilofoon zelf en het programmeren van de Mobilofoon op de juiste zend en ontvangst frequenties, het instellen van de gebruikers groepen , selectieve oproep, tonecodes, zendvermogen, alarm functies en alle overige Mobilofoon instellingen dit alles wordt naar uw wens door ons voor u geprogrammeerd en ingesteld. Gebruikt u bijna dagelijks Mobilofoons? Of bestaat de behoefte daaraan? Dan kunt u bij ons voor speciale tarieven voor langere periode(n) Mobilofoons maar ook een compleet systeem met een steunzender, of basispost als meldkamer huren, leasen of kopen. U heeft al een bestaand systeem? Wij kunnen tevens uw reeds bestaande systeem tijdelijk of voor een langere periode uitbreiden.

DabTelecomICF5400DS DabTelecomICF5400D

mobilofoon huren digitaal analoog UHF VHF

© Copyright. DabTelecom BV - Bedrijvenpark Haardijk - Korte Spruit 22 - 7773 NR - Hardenberg