portofoons huren Portofoons Mobilofoons DabTelecom BV
Info 1 DabTelecom1
Image12 Verhuur Verkoop Lease Professionele Portofoons Mobilofoons Repeaters Digitaal Analoog
   
icomporto1 icomporto3

DabTelecom is de specialist in verhuur, verkoop en lease van professionele analoge en digitale Portofoons en Mobilofoons. Wij zijn officieel dealer van het merk ICOM.

Portofoon of Mobilofoon huren

DabTelecom verhuurt tegen concurrerende prijzen en zet, zowel analoog als digitaal, uitsluitend robuuste en hoogwaardige apparatuur in. Daarnaast verhuren wij diverse accessoires zoals headsets, speakermicrofoons, oortjes etc. Bij elke Portofoon leveren wij standaard een lader en bij elke Mobilofoon een magneetvoet antenne voor op de auto of een basispost antenne. Vanzelfsprekend adviseren en begeleiden wij u graag bij het opzetten van een effectief verbindingsplan om communicatie tussen diverse groepen als toezichthouders, receptie, verkeersbegeleiders, catering, BHV, beveiliging, EHBO etc. zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Vergunningsplicht Tijdelijke Verbindingen

Het Agentschap Telecom heeft DabTelecom een vergunning verleend voor in gebruik-name en de verhuur van Portofoons, Mobilofoons en Repeaters. Afgegeven frequenties kunnen voor tijdelijke verbindingen landelijk ingezet worden. Wij zijn verplicht om een registratie bij te houden voor wie en waar de frequenties worden ingezet.

Licentie Portofoons PMR-T High Power (Zendvergunning)

Met licentie Portofoons heeft u de beschikking over één of meerdere specifiek aan u toegewezen frequenties. Hierdoor neemt onder andere de kans op ‘verstoringen’ sterk af. Deze professionele Portofoons zijn vele malen krachtiger dan een License Free Portofoon, wat het bereik in een omgeving met veel bebouwing en/of obstakels (en zelfs binnen in gebouwen) sterk ten goede komt. Deze professionele Portofoons hebben tevens meerderen functies en accessoires mogelijkheden.

Configureren

Het is tevens mogelijk om de gehuurde apparatuur door ons te laten configureren op uw eigen toegewezen frequenties en deze te laten matchen met de frequentie van uw reeds bestaande apparatuur. U dient in dat geval een kopie van uw eigen machtiging te overleggen. Wij verzorgen de administratieve afhandeling aan het agentschap Telecom in dezen.

Contact

Voor meer informatie over het huren van Portofoons en Mobilofoons kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

DabTelecom Image50 Image51

De nieuwe IDAS serie... Een nieuw niveau van communiceren..

Met de nieuwe generatie IDAS apparaten neemt Icom u mee naar een nieuw niveau van communiceren.DabTelecom is uw dealer voor de Icom IDAS serie. De modellen 2017 hebben aan de buitenkant een upgrade ondergaan en heeft een compleet nieuw design.

Nieuwe functie's en design

De hoeveelheid aan extra functies en aandacht voor detail zoals alleen Icom dit kan waarmaken, leveren u een oplossing die u er niet alleen goed laat uitzien, maar ook heel slim werkt. Verfijningen en verbeteringen aan het design, aan de inzetbaarheid en aan de functies, gecombineerd met elektronische en industriële verbeteringen van de hardware volmaken de totale betrouwbaarheid van de nieuwe IDAS serie.

Enkele van de nieuwe functie's

Compact ontwerp door gebruik te maken van een SoC (System-on-a-Chip) • Hoge resolutie kleuren display met dag & nacht modus • Trunking upgrade mogelijkheid d.m.v. licentie • OTAP (Over-the-Air-Programming) • Ingebouwde Bluetooth voor data en/of draadloze headsets • Standaard met nieuwe generatie “man-down” • Digitale voice recorder (op te slaan op microSD) • Trilalarm • Active Noise Canceling • Audio Equalizer (af te stemmen op uw stemgeluid voor betere verstaanbaarheid) • etc. etc.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Deze betrouwbaarheid strekt zich uit van de productiekwaliteit zonder extra afstellingen en een nonvariantie-productkwaliteit van iedere unit, tot aan een stressvrije gebruikerservaring waarbij de werkelijke complexiteit achter dit multiplatform voor de gebruiker niet opvalt. De productkwaliteit van Icom is legendarisch. Er goed uitzien en slim werken met de nieuwe serie IDAS-producten. Gebruiken is geloven!

Image54

portofoons huren digitaal analoog UHF VHF

© Copyright. DabTelecom BV - Bedrijvenpark Haardijk - Korte Spruit 22 - 7773 NR - Hardenberg