Info 1 DabTelecom1
Image12 Verhuur Verkoop Lease Professionele Portofoons Mobilofoons Repeaters Digitaal Analoog
 
Image34

DabTelecom Private Portofoon Mobilofoon Netwerk.

DabTelecom beschikt over een eigen regionaal dekkend VHF en UHF digitaal/analoog portofoon/mobilofoon netwerk en elimineert hiermee het risico van overbelasting ten opzichte van een openbaar netwerk. Als gebruiker behaalt u met dit netwerk systeem de hoogste graad van bereikbaarheid en benut u alle mogelijkheden op het gebied van spraak, berichtgeving, security en flexibiliteit. Het systeem is naadloos te koppelen aan randgemeentes indien bijvoorbeeld tijdelijke samenwerking gewenst is. Het in eigen beheer hebben van een digitaal/analoog besloten portofoon/mobilofoon netwerk heeft een heel groot voordeel, de kans op overbelasting van de capaciteit veroorzaakt door derden vrijwel is uitgesloten, dit in tegenstelling tot een openbaar portofoon netwerk. Bij een openbaar portofoon netwerk is overbelasting een niet uit te sluiten risico.

Het Systeem

Het communicatie systeem van DabTelecom is opgebouwd rond een centrale basispost of met een regionaal dekkend repeater systeem (DabTelecom Private Netwerk) waardoor u als gebruiker altijd verzekerd bent van een perfecte verbinding en heldere communicatie.

Private Portofoon Mobilofoon Netwerk voor wie?

Het DabTelecom netwerk is inzetbaar voor de zakelijke markt, voor o.a. stadswacht, security en beveiliginsbedrijven, toezichthouders, BHV, EHBO, verkeersregelaars, maar ook verenigingen, en organisaties kunnen nu tijdelijk beschikken over dit professionele communicatie systeem voor evenementen die meer dan een gemiddeld dekkingsgebied vereisen, denk aan de grotere buitenevenementen als avondvierdaagse, wielerrondes, autorally etc.

Contact

Voor meer informatie over het DabTelecom Private Netwerk kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Image55 repeatericom

repeater netwerk vhf uhf

© Copyright. DabTelecom BV - Bedrijvenpark Haardijk - Korte Spruit 22 - 7773 NR - Hardenberg