repeater netwerk vhf uhf Portofoons Mobilofoons DabTelecom BV
Info 1 DabTelecom1
Image12 Verhuur Verkoop Lease Professionele Portofoons Mobilofoons Repeaters Digitaal Analoog
   

DabTelecom Private Portofoon Mobilofoon Netwerk.

DabTelecom beschikt over een eigen regionaal dekkend VHF en UHF digitaal/analoog portofoon/mobilofoon netwerk en elimineert hiermee het risico van overbelasting ten opzichte van een openbaar netwerk. Als gebruiker behaalt u met dit netwerk systeem de hoogste graad van bereikbaarheid en benut u alle mogelijkheden op het gebied van spraak, berichtgeving, security en flexibiliteit. Het systeem is naadloos te koppelen aan randgemeentes indien bijvoorbeeld tijdelijke samenwerking gewenst is. Het in eigen beheer hebben van een digitaal/analoog besloten portofoon/mobilofoon netwerk heeft een heel groot voordeel, de kans op overbelasting van de capaciteit veroorzaakt door derden vrijwel is uitgesloten, dit in tegenstelling tot een openbaar portofoon netwerk. Bij een openbaar portofoon netwerk is overbelasting een niet uit te sluiten risico.

Het Systeem

Het communicatie systeem van DabTelecom is opgebouwd rond een centrale basispost of met een regionaal dekkend repeater systeem (DabTelecom Private Netwerk) waardoor u als gebruiker altijd verzekerd bent van een perfecte verbinding en heldere communicatie.

Private Portofoon Mobilofoon Netwerk voor wie?

Het DabTelecom netwerk is inzetbaar voor de zakelijke markt, voor o.a. stadswacht, security en beveiliginsbedrijven, toezichthouders, BHV, EHBO, verkeersregelaars, maar ook verenigingen, en organisaties kunnen nu tijdelijk beschikken over dit professionele communicatie systeem voor evenementen die meer dan een gemiddeld dekkingsgebied vereisen, denk aan de grotere buitenevenementen als avondvierdaagse, wielerrondes, autorally etc.

Contact

Voor meer informatie over het DabTelecom Private Netwerk kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Image55 repeatericom Image79

Door het gebruik van een VHF of UHF Repeater (in combinatie met hoog geplaatse antennes) wordt de communicatie afstand aanzienlijk vergroot. Een relaiszender, relaisstation, omzetter ook wel repeater genoemd is een onbemande radio ontvanger, gekoppeld aan een zender, die het ontvangen signaal opnieuw uitzendt op een andere frequentie. Dit verschil tussen de ontvangst (RX) en zendfrequentie (TX) wordt de shift genoemd. Het doel van een relaisstation is om een groter bereik te bewerkstelligen tussen portofoons of andere mobiele zend-ontvangers. Voor deze profesionele portofoons en voor het in gebruik mogen hebben van een repeater of relaiszender is een vergunning van het Agentschap Telecom vereist. Er wordt door het Agentschap een of meer freqenties specifiek aan de vergunnighouder toegewezen, dit wordt ook wel een beloten netwerk genoemd uiteraard beschikt DAB-Telecom over deze vergunning.

repeater netwerk vhf uhf

© Copyright. DabTelecom BV - Bedrijvenpark Haardijk - Korte Spruit 22 - 7773 NR - Hardenberg